Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

televizorRomânii au o boală cu televizoarele. Lor le trebuie televizoare cât mai mari și eventual cât mai scumpe. Parcă mai ieri discutam despre acele modele de televizoare de 10 mii sau 15 mii de lei vândute de Emag și chiar eram curios, voi cât ați fi dispuși să dați pe un televizor? 1000 de lei, 2000 de lei, 4000 de lei? Chiar sunt curios ce argumente au oamenii care dau 4000 de lei pentru un televizor, ce are în plus un TV de 4000 de lei față de unul de 2000 sau de ce au făcut achiziția?

Mi-a venit în gând chestia asta după ce am observat în Carrefour pe cineva care cumpărase nu unul, ci două televizoare UHD Samsung. Vă dați seama, investiție de 6000 de lei care te pune pe gânduri. De unde dracului poate un român din Orașul Foamei (Drobeta Turnu Severin) să facă rost de 6000 de lei și de ce ar alege să-i cheltuie pe televizoare? Și când am ieșit din Carrefour unde l-am văzut pe tipul ăsta, am văzut alți indivizi ce descărcau, de fapt se chinuiau să descarce un TV de vreo 50 de inci dintr-un Matiz. Vă dați seama că au muncit ceva să-l scoată din cutia aia de chibrituri.

Ce-aveți fraților cu televizoarele? De ce dracului ai cumpăra un TV cât peretele adică de 50 de inci pentru un apartament cu 2 camere? Nici nu cred că poți să privești confortabil la el într-un spațiu atât de mic dar în fine, fiecare cu gusturile lui. Mie unul mi se pare absurd din prisma unui individ care nu folosește televizorul aproape deloc. Nu pot să pricep chestia asta cu televizoarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top