Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Bună întrebare, în contextul actual al societății. Mai contează gestul prin care se dăruiește o floare sau nu? Dacă stăm să ne gândim mai bine, societatea a evoluat destul de mult comparativ cu acum 100 de ani, a devenit mai independentă și mai materialistă, mai orientată către continuitate. Discutăm în cele ce urmează despre dăruitul trandafirilor și despre femeia modernă și independentă căreia nu-i mai plac gesturile atât timp cât nu au la bază și ceva material ce poate fi folosit ulterior. În primul rând, trebuie să spunem că nu toate femeile sunt la fel.

Dacă unora nu le plac florile pentru că se ofilesc și preferă alte cadouri precum ceasuri de mână sau parfumuri, altele le adoră și le doresc nespus de mult. Desigur, amatoarele de flori sunt din ce în ce mai puține la număr pe măsură ce societatea se îndreaptă vertiginos către evoluție. Partea bună este că această evoluție ne aduce în prim plan și posibilitatea de a dări niște trandafiri mai speciali decât cei roșii cu care suntem toți obișnuiți.

Există de exemplu într-o florărie București precum florariadevis.ro un trandafir care rămâne veșnic viu, nemuritor, care nu se ofilește niciodată. Putem oare să sensibilizăm femeia modernă cu așa ceva? Putem transforma gestul de a dărui o floare în acel gest nobil care era cândva? Ei bine, da. Eu unul așa cred. Din moment ce eliminăm din start cauza, motivul pentru care unele femei nu adoră florile, mai mult ca sigur putem avea succes cu acest gest.

În plus, oricât de dure ar fi unele femei, nu există dispreț din partea lor. Poate că sunt unele mai realiste și mai materialiste, dar un gram de feminitate rămas în molecula ADN tot au. În al doilea rând, multe dintre femeile care spun că nu preferă trandafirii primiți în dar de la o florărie București au ajuns să gândească în acest mod tocmai din cauza faptului că nu au primit foarte multe flori în trecut. Poate că există o explicație logică pentru acest lucru, poate că nu există, cert este faptul că multe persoane care duc lipsă de un anumit lucru în tinerețe ajung să-l urască la maturitate.

E o chestie mai mult psihologică ce poate fi însă alterată. Eu unul sunt convins de faptul că această mentalitate poate fi modificată destul de simplu, chiar sunt curios dacă o femeie care spune că nu-i plac florile, ar refuza un coș sau o cutie de trandafiri precum cele vândute de florariadevis.ro. Probabil prima reacție ar fi una destul de ostilă, însă după cum spuneam mai sus, nu cred că ostilitățile ar continua destul de mult.

Și sunt tare curios care este și poziția voastră, ce părere aveți voi personal despre acest subiect. Ați avut vreodată de-a face cu femei care nu adoră florile? Dacă da, ați reușit să le convingeți până la urmă să se întoarcă la feminitate?

Ați fi dispuși să intrați într-o florărie București și să comandați trandafiri de foarte bună calitate doar ca să surprindeți femeile importante din viața voastră? Sau sunteți de părere că nu trebuie investit atât de mult în niște simple flori?

Chiar aș vrea să știu părerea voastră legată și despre acești trandafiri criogenați care vin tare din spate și care elimină oarecum moartea florilor din ecuație, trandafirii păstrându-și forma și culoarea pentru totdeauna. Ați cumpăra trandafiri criogenați? Puteți să-mi lăsați răspuns la aceste întrebări în secțiunea de comentarii pe care o găsiți sub acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top