Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Colectivul contează foarte mult în momentul în care ai un loc de muncă nou pentru că adaptarea ta poate să aducă performanță sau nu. Există foarte multă lume care nici nu apucă să își intre bine în atribuțiile de serviciu căci se văd nevoite să renunțe. De ce? Păi pentru că se întâmplă să aibă parte de niște colegi foarte puțin sociabili sau răutăcioși.

Să luăm de exemplu trainingul pe care cineva trebuie să-l facă noului venit. Dacă tu, nou venit observi că omul nu își dă interesul pentru instruirea ta, clar te vei simți super aiurea și nu vei da randament. La fel și dacă ai un șef care se poartă urât cu tine sau te exploatează aiurea…

Să nu mai zic de colegii care nu-ți dau pace cu miștocăreala ieftină sau cu bârfa. Ei bine, cred că angajații din țara asta ar avea un cu totul alt randament dacă ar avea parte de niște locuri de muncă serioase, unde să fie încurajați, nu încurcați.

De ce nu avem și noi joburi ca-n străinătate, cu sală de biliard, cu ieșiri în oraș cu colegii și cu șefii? De ce nu se poate închega un colectiv și la noi cum fac străinii? De ce nu putem avea și noi parte de niște locuri de muncă la care să ne ducem de plăcere, nu să stăm stresați de diverse prostii, care nu au legătură cu sarcinile serviciului în sine?

Cred că mulți antreprenori ar avea niște afaceri mult mai de succes dacă ar pleca o ureche la atmosfera din companie, pentru că angajații care lucrează cu drag dau un randament mult mai bun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top