Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

gethumb-detailsAm asistat de multe ori la nesfârșita dispută pe tema cadoului de Crăciun: să fie ceva scump sau să fie ceva simbolic? Am ajuns la concluzia că decizia asta trebuie să o ia fiecare individ în parte. Există oameni care doresc să facă un coș cadou de Crăciun, sunt oameni care vor să facă cadou un telefon sau un ceas de mână de calitate, etc.

Fiecare trebuie să decidă în funcție de persoana căruia îi dăruiește. Dacă cel care primește este genul de om mai materialist, va fi nevoie evident de un cadou ceva mai scump. Dacă este genul de om care apreciază simbolul, poți să cumperi o felicitare la comandă sau poți face cadou o carte de citit, te asigur că un pasionat de citit o va aprecia mult mai mult decât ar aprecia un telefon de 3000 de Ron.

Până la urmă cel mai important este că dăruiești, nu contează ce și cui. Tradițiile noastre legate de Crăciun sau de Paște așa ne-au învățat și chiar dacă nu ar trebui să dăruim DOAR cu aceste ocazii, cred că sunt un bun prilej să ne ducem aminte că trebuie să fim ceva mai oameni din când în când.

Din păcate, ne îndreptăm către niște vremuri destul de tulburi în care oameni nu numai că au uitat ce înseamnă să dăruiască, dar au uitat să fie și umani. Am încurajat întotdeauna cadourile și am spus că sunt o metodă excelentă prin care poți arăta cuiva cât de mult înseamnă pentru tine.

E important ca cei care ne sunt aproape zi de zi, la momente grele, să știe că sunt apreciați și respectați așa că ar fi o idee destul de bună să le dăruiești ceva de Crăciun, de Paște sau într-o zi oarecare pentru că după cum spuneam mai sus, nu trebuie să vină neapărat Crăciunul ca să arăți aprecierea ta.

Voi ce credeți? Cât de importante sunt sărbătorile pentru voi și cât de important este darul? Sunt curios dacă sunteți genul de oameni pentru care e nevoie de o dată calendaristică pentru a cumpăra ceva frumos pentru mame, ori sunteți genul de oameni cărora le place să surprindă mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top