Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

mobilaCine nu s-a lovit de chestia asta până acum, adică cine nu a fost nevoit să renoveze o bucătărie nu prea știe ce implică. Este ceva sinonim cu trecerea prin Furcile Caudine și voi explica în cele ce urmează de ce, prin ce am trecut eu atunci când a trebuit să mă ocup de renovarea bucătăriei personale. Nu știu altora, însă mie unul mi s-a părut destul de dificil, poate altora le place balamucul și dezordinea, nu este cazul meu… Mobila de bucătărie modernă pe care am cumpărat-o în locul celei vechi am obținut-o tot cu chin despre care voi discuta mai târziu ceva mai în detaliu.

Atunci când ai bucătăria în renovare, toată casa e în renovare

Cei care au impresia că dacă se apucă să renoveze DOAR bucătăria, se cam înșală pentru că de cele mai multe ori, bucătăria este adânc înfiptă în cotloanele apartamentelor și orice zi de zugrăveala va crea un aer de renovare generală în toată casa. Toate lucrurile din bucătărie trebuie mutate în altă parte, praful ajunge oricum peste tot. În plus, nu prea vei putea să mai mănânci cine știe ce pentru că bucătăria fiind alandala, vei avea probleme destul de mari să gătești.

Mobila de bucătărie nu-i chiar de simplu de ales

Eu unul nu am crezut că alegerea mobilei de bucătărie modernă va fi așa de dificilă. Am crezut că voi găsi local, într-unul dintre magazinele din oraș ceva care să se potrivească la nuanță cu gresia și cu vopseaua de pe perete. Ei bine, nu. Atunci când e să-ți meargă prost,  d-apoi îți merge frate. Nu era de ajuns că eram în pragul disperării din cauza deranjului, să nu găsesc mobilă de bucătărie modernă care să se potrivească, e prea mult. Adevărul este că într-un oraș mic de provincie, te poți aștepta la absolut orice, nu este de mirare că nu poți găsi mobilă doar. Lipsa diversității este destul de acută.

Am rezolvat cu o comandă mobilă de pe Kalenda.ro, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi să faceți în cazul în care locuiți într-un oraș mic de provincie în care aveți probleme mari legate de diversitate, chiar nu are rost să pierdeți vremea prin oraș în căutare de cai verzi pe pereți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top