Caravana BOR la Severin

Mergeam ieri pe strada, prin Severin si am dat din gresala si din intamplare peste aceasta rulota. Nu stiu ce-i cu ea, insa cu siguranta apartine Episcopiei Severinului si Strehaei dupa insemne. Eram curios doar cati bani s-au facut cu acea rulota pana acum si de ce are numere de Franta? Sa fie oare folosita pe la niste targuri interntionale? Exista si posibilitatea ca rulota sa fii fost personalizata recent si astfel, sa nu fii fost inscrisa in RO deocamdata.

Nu stiu ce-i cu ea acolo, insa ma intrebam daca din ce se va vinde din ea se va plati vre-un ban la stat? Bineinteles ca nu. Niciodata biserica nu plateste catre stat taxe si impozite pentru ca exista aceasta lege a culetlor, e o balanta inclinata rau de tot intr-o singura parte si bineinteles ca nu intereseaza pe nimeni. Romanii tac malc si prefera sa se uite la rulota atunci cand o vad pe strada.

Nu vreau sa se inteleaga faptul ca sunt pornit impotriva bisericii, nu am nimic cu nimeni doar ca nu mi se pare corect ca mie sa mi se retina aproape jumatate din salariu taxe si impozite si altii sa nu plateasca nici macar 1%. E o disproportie prea mare care ma deranjeaza destul de mult daca e sa gandesc din perspectiva unui tanar ce incearca sa isi cladeasca un viitor in aceasta tara.

De ce cand a fost nevoie de bani prin tara, biserica a decis sa construiasca Catedrala Mantuirii Neamului, constructie megalomana si fara rost? Bine, fara rost din pnctul meu de vedere caci din unghiul lor, altfel se vad lucrurile. Cred ca lumea vrea egalitate si asta inseamna in primul rand ca toata lumea sa plateasca taxe si impozite. Cred ca am trai intr-o lume mai frumoasa daca toata lumea ar fii corecta, nu?

2015-08-23 13.12.28 2015-08-23 13.12.43

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT