Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Bored BusinessmanMi-am pus de multe ori această întrebare și vă spun sincer că este una destul de dificilă, cel puțin din perspectiva mea. De ce? Păi pentru că nu am niciodată un venit stabil astfel încât să îmi permit să-mi fac un plan. Adică nu vă imaginați că într-o lună fac 1000 de euro ți într-o lună 400 de lei, nu scalează chiar atât de mult veniturile, dar scalează destul de mult cât să mă deranjeze pe mine.

Așadar, în primul rând, eu unul m-am decis să angajez în momentul în care am început să obosesc din cauza volumului de muncă și nu este o oboseală cauzată de o singură zi, discutăm despre o oboseală acumulată în luni de zile, poate chiar în ani. Atunci când volumul de muncă este mare de o perioadă de timp, e nevoie să angajezi un om, cel puțin din punctul meu de vedere.

De asemenea, atunci când oricare ar fi veniturile tale îți permiți să plătești un salariu, din nou discutăm despre acel plafon sub care nu trebuie să scazi indiferent cât de proastă poate fi o lună ca și încasări. Atunci când ai reușit să acoperi cheltuielile + ceva bani cu care să îți plătești ratele, utilitățile, să mănânci și îți mai rămân 2000 de lei în cea mai slabă lună a anului, îți permiți să angajezi un om. Acesta este semnul că-l poți plăti indiferent de ce se va întâmpla.

De câteva luni mă tot gândesc să fac și eu acest pas decisiv, deși sincer să fiu nu prea am pe cine să angajez să fie serios. Eventual un singur om pe care l-am cunoscut pe Facebook, Radu ar fi în vizor dar deocamdată nu sunt decis. Aștept să discut la AJOFM pentru ceva proiect.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top