Sunday 19th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

aparat-dentarAparatele dentare nu mai sunt un bau-bau cum erau pe vremuri. Bine, poate că am crescut noi mari, nu mai suntem acei copii fricoși care tresăreau de fiecare dată când cineva discuta despre dentist. Știu că nici unui copil nu-i place la dentist dar trebuie să recunoaștem faptul că vizitele sunt imperios necesare mai ales la vârste fragede când intervențiile sunt decontate de CAS și este foarte simplu de corectat o problemă. Aparatele dentare sunt ideale pentru cei mici în câteva cazuri despre care vom discuta în cele ce urmează și-i va ajuta să aibă la maturitate o dantură perfectă din multe puncte de vedere.

Un aparat dentar safir se recomandă tuturor celor care se confruntă cu dinți strâmbi, cu afecțiuni dentomaxilare, tuturor celor care au probleme cu spațiul mare dintre dinți sau cu dinții crescuți unul peste celălalt. Din punctul meu de vedere, chiar dacă cei mici nu-l vor place deloc, aparatul dentar este una dintre cele mai revoluționare invenții din medicina dentară modernă.

De ce spun asta? Păi în primul rând pentru că în ultimii 20 de ani, a crescut tot mai mult în mentalitatea românului cultul frumosului. Oamenii vor să fie impecabili dar nu vor să suporte costuri mari sau intervenții chirurgicale. Astfel, aparatul dentar poate să rezolve problema unui zâmbet impecabil ieftin și fără eforturi prea mari din partea medicilor. Este exemplul perfect de dispozitiv care-și face efectul în timp, contribuind la dezvoltarea naturală a dinților.

Aceste aparate dentare pot fi instalate cu brio într-o clinică de genul citydent.ro. Dacă veți intra pe site-ul lor veți vedea că ar fi o alegere foarte potrivită atât pentru voi dacă este cazul, cât și pentru cei mici, dacă aveți copii cu dinți strâmbi pe care-i doriți corectați. Dacă aveți copii cu asemenea probleme sfatul meu ar fi să interveniți cât mai devreme, ei fiind în creștere continuă. Cu cât problema se rezolvă mai devreme cu atât aceștia vor avea parte de o copilărie mai fericită și mai lipsită de răutăților celor care nu au avut asemenea probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top