Cafeaua nu-i pentru barbati

Eu am ajuns la concluzia asta dupa ce am stat o perioada fara sa beau cafea. Am observat cat de molesit te face lipsa ei. Eu inteleg faptul ca oamenii s-au obisnuit cu suplimente, insa cred ca barbatii cel putin ar trebui sa se lase de baut cafea. Cafeaua pe barbat il face vulnerabil, ceea ce nu ar trebui sa se intampla. E ca un drog, daca nu il iei te simti foarte rau.

Am baut cafea timp de multi ani si de ceva vreme am cam rarit-o pana am lasat-o de tot. Cafeaua te agita destul de mult si tu trebuie sa fii calm ca sa poti rezolva tot ce ai de rezolvat intr-o zi. Daca bei cafea e posibil sa nu mai adormi noaptea inainte de ora 24 asa cum recomanda mai toti medicii romani. Odihna poate sa fie perturbata destul de serios de aceasta cafea, insa sunt de parere ca atata timp cat suntem oameni rationali, stim ca nu trebuie sa avem slabiciuni.

Bine, unii or sa spuna ca nu e nimic gresit sa bei o cafea pe zi, insa eu cred ca putini sunt cei care se limiteaza la una singura. Abuzul de cafea este o problema in Romania. Culmea, oamenii prefera sa dea cu cafea si tigari in loc sa manance. Este moda oraselor sarace, a tarilor sarace in care nimeni nu are educatie elementara si nu isi da seama ce face, din pacate.

Sper sa vina ziua in care toata lumea nu doar barbatii sa isi dea seama cat de important este sa mananci serios si sa stai departe de cafea. Eu unul nu recomand cafeaua deloc, ce sa mai zic de cei care bea cate 3 – 4 cafele pe zi? Fiecare are grija de sanatatea sa cum crede de cuvinta…

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT