Blogatu face SPAM pe e-mail. Din nou.

Cu Blogatu circulă foarte multe povești pe internet, majoritatea rele bineînțeles și pe bună dreptate. Am colaborat și eu cu omul în trecut și totul a fost ok până să scoți banii de la el. Cu chiu cu vai după N zile de întârziere face și plățile. Mereu o bagă pe aia că nu e vina lui, că ceilalți îl întârzie și pe el și etc… La început nu mă deranja atât de mult chestia asta pentru că nu aveam firmă, dar cu timpul a devenit enervant pentru că omul nu s-a schimbat, a rămas același de acum 5 ani de zile.

Alaltăieri primesc un mail de la Blogatu, un newsletter pentru testarea.ro. Când dracului m-am abonat eu la așa ceva, zic? Nu țin minte să fi făcut așa ceva dar nu-i problemă, căci nu este pentru prima dată când omul se folosește de adresele de mail ale colaboratorilor pentru a le înfunda cu SPAM de genul. Am mai primit de la el mailuri diverse dar parcă în trecut nu mă deranja atât de mult. Probabil că mă deranjează mai mult faptul că omul nu se schimbă, rămâne același cu aceleași obiceiuri de rahat.

Eu am un principiu: Băi frate, dacă te dai profesionist, fii profesionist, ce dracului e așa greu? Eu înțeleg că nimeni nu urmărește testarea.ro sau ce dracului face el… De ce ar urmări? Să vadă ce mai exact că doar nu face niciodată lucruri interesante acolo, dar să trimiți newslettere la colaboratori (foștii) mi se pare cel puțin josnic. Chiar așa nu ai o bază cu abonați pentru acel site și în disperare trimiți la tot ce zboară și se mișcă? Nu interesează frate pe nimeni site-urile tale dacă așa știi să le promovezi…blogatu

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT