Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Izolarea locuintei in anul 2015 a atins cu siguranta un nou standard, un nou nivel. Deja nu se mai vand casele daca nu au un certificat care sa ateste gradul de izolare. Cred ca este ceva normal, pentru ca in secolul in care traim cu totii ne asteptam la transparenta si la o afacere buna de ambele parti. O sa va dau un mic exemplu in cele ce urmeaza: inainte, stateam la bloc iar vara, soarele incinta o camera in asemenea mod incat nu mai puteai sa stai nici pe zi, nici sa dormi noaptea. Daca as fi vandut acel apartament toamna sau iarna, cu siguranta proprietarii ar fi crezut ca au facut o afacere buna. Cand ar fi venit vara insa, probabil ar fi trebui sa se mute din apartament pentru a se putea odihni.

Pentru a evita aceste lucruri, statul a dat o lege care te cam obliga sa oferi la cumparare un certificat ce astesta gradul de izolare a imobilului. Nimeni nu mai pacaleste pe nimeni si tu care dai zeci de mii pe un imobil primesti exact ceea ce platesti, exact ceea ce ti se promite. Nu as vrea sa ma simt pacalit daca ma chinui sa strang bani pentru o casa, chiar deloc. S-au dus vremurile cand statul iti dadea si casa si salariu si serviciu. Astazi trebuie sa muncesti zi-lumina daca vrei sa ai parte de ele si culmea, toate costa cate ceva. Casa costa bani, serviciul costa timp si implicare si asa mai departe.

Trebuie sa izolam casa chiar daca nu o vindem, trebuie sa vedem avantajele unei case izolate pana sa vina vorba de vanzare. Acuma, ca sa fiu sincer, nu prea cunosc asa multi prieteni care sa aiba casele inca ne izolate, insa sunt cativa intotdeauna. Stiti voi, genul acela de oameni sceptici care oricum nu au de gand sa vanda niciodata, nu cred ca izolarea le-ar aduce un plus de confort si asa mai departe. Toma Necredinciosul in carne si oase exista pretutindeti, asa ca o sa notam mai jos cateva dintre cele mai importante avantaje ale izolarii imobilului, die ca discutam despre casa sau apartament:

  • Dupa izolare, iarna caldura ramane inauntru, vara racoarea ramane inauntru si caldura nu mai penetreaza peretii. Este una dintre cele mai importante aspecte ale izolarii caselor.
  • Daca discutam de izolare cu spuma a peretilor, e posibila indreptarea acestora. Cine sta la in blocurile construite de Ceausescu probabil nu are nici un perete drept.
  • Putem sa vindem cu o transparenta totala, cel care cumpara are siguranta ca nu se chinuie in noua lui casa in care ar trebui sa se simta excelent.
  • Economia la energie electrica / incalzire pe timp de iarna va fi destul de vizibila. Pe langa confort, izolarea aduce dupa sine si o economie la intretinere.

Sa speram ca vom avea cat mai putini Toma Necredinciosul printre noi si cat mai multi oameni ce vor realiza ca izolarea nu are de cat avantaje. Gasiti mai multe detalii pe e-izolatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top