Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Se întâmplă la Drobeta Turnu Severin, la una dintre cele mai renumite cafenele din oraș. Ce s-au gândit oamenii să facă pentru cei care fumează? Păi să scoată afară o masă cu o scrumieră, pe care să scrie „loc pentru fumat”… Mno, păi ce să facem dacă s-a dat legea asta tâmpă care ne aliniază cu Europa? Noi nu voiam Europa, noi voiam să rămânem așa niște boschetari primitivi care vânează șobolani cu arcul. Țipam cât ne țineau plămânii că vrem în Europa, că vrem să stăm la masă cu străinii, dat când se dă o lege care există de ani buni prim majoritatea orașelor europene, sărim de cur ca arși…

Observa atât de multă lume indignată că nu mai au voie să fumeze prin cârciumi și cafenele și mă întreb de ce? Nu sunt tinerii frumoși și liberi care voiau în Europa? Iată lege europeană. Ce? Nu vă intră în cur? Nașpa… Înseamnă că sunteți niște primitivi ipocriți imposibil de civilizat care vor doar beneficii europene precum salarii, nu și responsabilități. Păi eu unul sunt om la fel ca voi, de ce să intru într-o cafenea și să miroasă după mine ca după un căldărar atunci când ies?

Nu frate, foarte bine că s-a dat legea asta, sper ca pe viitor să se reglementeze și mai mult chestia asta cu fumatul și sper ca cei care fac circ și se dau discriminați, să înțeleagă o dată pentru totdeauna și să înceteze să ne mai împută hainele cu fumul de țigară oriunde ne-am duce. Lumea asta nu trebuie împărțită în fumători și nefumători, suntem oameni cu toții și trebuie să ne respectăm reciproc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top