Tuesday 21st May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

redenumirea infracțiunilorPe mine mă sperie din ce în ce mai mult clasa asta politică. De ce? Păi pentru că în principiu își bate joc din ce în ce mai tare de niște cetățeni care i-a trimis curul ăla plin de căcat în scaunele pufoase din Parlament sau Camera Deputaților.

Clasa politică din România trebuie eradicată, nu știu, să pice o bombă atomică peste clădirea Parlamentului în momentul în care sunt toți la ședință. Să fie acolo o ședință foarte importantă la care să participe actualii și toți foștii parlamentari care au trecut pe la guvernare. Să nu mai rămână piatră pe piatră.

Mai nou, auzi ce vor să facă. Vor să redenumească abuzul în serviciu astfel încât să se mai elibereze din pușcării, să fie scoși de după gratii cei care au furat țara asta până am ajuns la fundul sacului și să protejeze pe cei care fură în acest moment și riscă să ajungă la mititica.

Cum să nu împuști mă pe cei care au inițiat un asemenea proiect de lege? Să-mi explice și mie cineva de ce mai trăiesc jegurile astea de oameni de care toată lumea s-a săturat dar nimeni nu face nimic…

Culmea este că această modificare s-ar putea să fie luată în considerare de CCR și astfel să creăm un eveniment de care va râde toată lumea cu curul. Cum vine mă asta cu scoaterea parlamentarilor de sub legea funcționarului public? Cum vine mă asta cu reîncadrarea lui într-o formă la care nu mai este supus abuzului în serviciu? Cum vine mă asta cu eliberarea celor intrați în pușcărie dacă se redenumește fapta și alte chestii? Bă, e incredibil cât tupeu au unii, pe cuvântul meu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top