Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Asfaltul din pădureTe apucă și dracii când vezi cum ce nesimțire ordinară fură cei care construiesc pe banii primăriei în Drobeta Turnu Severin. Și ne mai mirăm că orașul acesta a rămas blocat undeva în Epoca de Piatră, că nu mai evoluează cu absolut nimic, că se depopulează constant și că va ajunge inevitabil ca Valea Jiului.

Pe cuvântul meu, cred că în 20 de ani, toate blocurile vor fi goale aici iar primarul va oferi apartamentele gratis oamenilor, numai să vină să locuiască aici, cum s-a mai întâmplat de altfel și prin alte locuri. Vom avea și noi aceeași soartă la cât de mult se fură aici…

Mehedințiul este cea mai săracă regiune din țară, cel mai sărac județ și avem port, avem fabrici de vapoare și vagoane de trenuri, am avut uzină de apă grea, toate s-au pus pe butuci cred că în mod voit.

Pădurea Crihala a fost renovată, reconstruită, reamenajată în urmă cu ceva ani și de atunci, anual, aleile turnate se crapă de zici că nu-i adevărat. Sunt cârpite și anul ce vine recârpite și tot așa. Vă dați seama ce lucrare s-a făcut acolo dacă anual aleile sunt cârpite?

Cât s-a  furat acolo și la material, și la toate cele? Parcă nu am știi că toate lucrările mari sunt date de către primărie la doar 2 firme, ai căror patroni umblă prin clădirea aia de parcă ar fi la ei acasă.

Acesta este motivul pentru care te scârbești de orașul acesta, vezi că primăria dă lucrări la doar două firme, acestea nu sunt capabile să facă nimic de calitate dar tu continui să investești în ele. Păi na, evident că probabil banii care se fură se împart mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top