Asa arata o tansitoare din Padurea Crihala – Drobeta Turnu Severin

Sau mai bine zis asa arata o tasnitoare nefunctionala… Sau si mai bine zis asa arata o tasnitoare publica al carei robinet a fost furat de tigani. Exista vreo 4 tasnitori de genul in Padurea Crihala si din pacate toate 4 arata in acest mod.

Nu stiu ce s-a intamplat cu robinetele, inclin sa cred ca au fost furate de catre tigani, intrucat am sesizat prima disparitie asta vara. La scurt timp, a mai disparut un robinet, si inca unul, si inca unul…

tasnitoare

Nu cred ca au fost luate de administratie pe timp de iarna si puse la pastrare asa cum indica unii si altii, caci daca era asa le-ar fi luat pe toate o data, nu unul cate unul.

Partea nasoala este ca cei care se duc sa faca sport acolo sunt nevoiti sa vina cu apa de acasa. Nu ai de unde sa mai bei o gura de apa in toata padurea de jdemii de kilometri patrati. Dar cui ii pasa?

Nimanui bineinteles. Doar ne-am obisnuit asa sa lasam capul plecat si sa nu cerem niciodata explicatii pentru ceea ce se intampla. Administratia padurii pe vreme de iarna nu este prezenta in incinta, asa ca nu ai cu cine sa stai de vorba, sa ceri explicatii.

Si pana la urma ce explicatii ai putea sa primesti in afara de : “Da domne’ au furat tiganii robinetele, vom pune altele cand vom primi bani de la Primarie”… Si uite asa se asteapta bani de robinete probabil de aproape jumatate de an…

Lasa ca venim cu apa de acasa, cu 4 tasnitori nefunctionale in padure. Cred ca numai la noi poti sa vezi asa ceva, adica un sistem intreg pus pe butuci din cauza rautatii si hotiei.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT