As vrea sa renunt la temele Themeforest

As vrea sa renunt la temele Themeforest pentru ca sunt destul de greoaie si au page load time ridicol. In ziua de azi trebuie sa ai page load sub 1 secunda ca sa nu plictisesti cititorul. Asa ca am trecut incet incet de la Themeforest la Mythemeshop. Telemele de la MTS sunt mult mai ok din punct de vedere al load time si deocamdata pentru bloguri o sa merg cu ele.

Exista cateva teme tip magazine de la Themeforest care sunt destul de bunicele, insa nu prea le pot folosi eu in modul in care am nevoie. E destul de dificil sa gasesti o tema pentru WordPress care sa se potriveasca 100% pe site-ul tau. E mult de bibilit si de migalit la ele dar cred ca daca ai rabdare ajung totusi la un compromis.

Incerc de multe ori sa imi dau seama dinainte sa fac un site ce tema as avea nevoie, in functie de nisa. Desi telemele de pe Themeforest nu sunt deloc ieftine, vreo 60$, uneori merita investitia, insa inainte, asigurati-va ca are load time bun si daca nu are, nu aveti nevoie de asa ceva. Am cateva site-uri de tip magazine pentru care inca folosesc tema Jarida si care sunt destul de ok chiar daca nu se incarca instant.

Oricum, cei de la Themeforest incep sa isi cam piarda clientii din moment ce au inceput sa ceara bani extra pentru suportul suplimentar din partea developerului. Cred ca au stat ei si au clocit mult si bine cum sa faca sa mai ia ceva bani. Dupa 12 luni nu mai primesti acces la update de teme. O tampenie care te face sa te gandesti de doua ori daca vrei sau nu sa mai cumperi ceva de la ei.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT