Tuesday 21st May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

… sau cum pori asigura succesul unui produs de calitate pe piata cu ajutorul etichetelor autocolante

Probabil ca multi dintre voi ati observat faptul ca in ziua de azi, numai cine nu vrea nu-si deschide o mica afacere. De cele mai multe ori, afacerile care se deschid in Romania sunt bazate pe specula, pe bisnita, pe cumperi mai ieftin si vinzi mai scump. Foarte putini sunt antreprenorii adevarati care-si pun mintea la contributie sa produca ceva efectiv iar dintre toti cei enumerati mai sus, la ei ne vom referi in cele ce urmeaza.

Sa luam drept exemplu o fabrica oarecare. O fabrica mi se pare exemplul excelent de dat atunci cand cineva intreaba ce inseamna sa fi antreprenor. E ceva mult mai complex de cat un magazin sau o statie de carburanti. Atunci cand ai de tinut o fabrica in frau, grija ta numarul 1 este aceea de a te asigura ca lucrezi cu oameni profesionisti din toate punctele de vedere pe toate palierele.

Haina face omul si eticheta vinde produsul

Produsul final pe care acea fabrica il scoarte la lumina poate sa fie influentat de modul in care ambalajul arata pentru ca, din pacate, Romania nu e tocmai tara in care aspectul nu se vinde. Din contra, ati fi de-a dreptul surprinsi daca ati vedea cate produse de proasta calitate se vand de pe rafturile magazinelor doar pentru ca au o eticheta frumoasa, foarte bine lucrata. Ambalajul se vinde la greu in Romania.

Ei bine, daca vrei sa intri pe piata si sa si vinzi ceea ce produci in fabrica ta, fabrica pe care numai stii cum te-ai chinuit sa o ridici, asigura-te ca lucrezi cu niste adevarati profesionisti atunci cand vine vorba de ambalaj. Nu exista nici un avantaj ca produci tu ceva extraordinar, de calitate foarte buna daca nu ajunge si la oameni iar la oameni poate ajunge numai daca arata foarte bine.

stikere-etichete

La cine apelezi pentru a-ti asigura etichete autocolante de calitate capabile sa vanda produsul?

Din punctul meu de vedere, succesul va fi garantat in momentul in care reusesti sa imbini un produs foarte calitativ cu un ambalaj foarte calitativ. Incearca pe cat posibil sa apelezi la firme de renume in domeniul autocolantelor care sa-ti asigure standardul de calitate pentru etichete autocolante. Nu porni de la ideea ca produsul se va vinde oricum, indiferent de ambalaj, caci nu va fi nici pe departe asa.

Recomandarea mea pentru cei care au nevoie de etichete autocolante se indreapta catre Impact Vision, una dintre cele mai bune firme din domeniu si asta nu o spun eu, ci portofoliul care sta in spatele muncii lor. Puteti da o fuga pe site-ul lor urmand linkurile de mai sus sa va convingeti. De asemenea, din cate am observat eu, preturile lor sunt destul de bune fata de alte firme din domeniu.

Ramane la aprecierea fiecarui antreprenor daca doreste sa aduca produse pe piata care sa se si vanda. Atata timp cat vom trai in Romania si imaginea va vinde produsul, nu exista alta sansa de a aduce un produs calitativ pe piata de cat tratand lucrurile corespunzator, asigurandu-ne ca avem niste etichete autocolante de foarte buna calitate, capabile sa aduca produsele in casele oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top