Andreea Mantea are 507k likeuri pe pagina de Facebook

Bai frate, sper sa nu fie like-uri reale ci platitie. Sper sa ca postarile ei ce strang 80.000 de likeuri sa fie din nou platite. Nu vreau sa cred ca populatia Romaniei este amatoare de atat de mult nimic. E strigator la cer daca acele cifre sunt reale. Pana la urma cine e frate Andreea Mantea? Inafara de faptul ca a fost cuplata cu Liviu Varciu – un alt nimeni – nu tin minte sa fii iesit in evidenta cu ceva in viata asta pamanteasca.

Andreea Mantea este un subiect pentur monden si atat. La fel ca Varciu. Ei sunt oamenii perfecti pentru a aparea oe micile ecrane atata timp ca populatia dobitoaca din Romania sta cu gura cascata ca sa0i vada cum se cearta. Ne curge scuipatul din gura cu ochii la ei… Sunt tineri, sunt frumosi, au carisma si atrag publicul roman orice ar face. Daca Varciu apare la TV, toata lumea gramada sa vada ce face. Daca Mantea apare la TV, la fel, toata lumea gramada la TV.

Repet, sper ca acele like-uri de pe Facebook sa nu fie reale. Nu vreau sa gandesc mai departe de aceasta directie. Nu inteleg cum Dumnezeului pot asemenea personaje sa ajunga vedete la noi, insa pana la urma ce pot sa fac? Accept situatia si mai uit la TV in continuare la fel de des cum ma uitam si pana cum, adica deloc. Bai frate nimeni in poteca ajunge vedeta de TV in ziua de azi, nu tu cultura, nu tu educatie, nu tu personalitate… N-ai pomenit asa ceva…

Sper ca cititorii mei sunt in asentiment si nu se uita la TV. Adica na.. sper si eu ca orice om serios din tara asta care nu se uita la Nora pentur Mama, Mireasa pentru Fiul Meu, Te vreau langa Mine si asa mai departe, includem aici Varciu, Tonciu, Mantea, Crudu, Capatos, Buruiana, Madalin Ionescu si asa mai departe.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT