Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am reusit sa stau departe de senvisuri de cand am inceput sa alerg pe la padure si nu ma intereseaza ca senvisuri nu se scrie in acest mod, eu scriu cum vreau. Am spus intotdeauna ca mancarea de tip fast food nu are nici un avantaj inafara de acela ca iti umple stomacul pentru cateva ore. In rest, bagi in tine o bomba cu ceas ce va exploda mai devreme sau mai tarziu, caci al ei ceas nu il cunoaste nimeni. Probabil cu cat mananci mai mult fast food cu atat bomba va exploda mai repede.

Daca as putea, as interzice vanzarea fast food in toate orasele din Romania. Ar fi o initiativa destul de ciudata, nu? Dar totusi sanatoasa. Romanii au nevoie sa fie manati in directii caci nu si le pot alege singuri, demonstreaza asta cu fiecare ocazie, o data la 4 ani… Voteaza manati de stanga sau de dreapta si de fiecare data fac alegerea gresita insa in fine, nu intram acum in aceste detalii.

Am reusit sa stau departe de senvisuri nu pentru ca eram dependent, ci pentru ca mi-am  dorit un stil de viata putin mai sanatos. Traim niste vremuri in care sanatatea se subrezeste tot mai usor fara ca noi sa ne dam silinta in acest demers. E de ajuns sa mancam toate prostiile posibile si imposible si sa bem toate chimicalele din sucurile ieftine.

Asta mi-as dori pentru toata lumea, sa stea departe de chimicale si sa fie adeptii unui mod de viata mult mai sanatos din care sa nu lipseasca sportul, cel putin 20 de minute de alergat zilnic. E nevoie de miscare si de mancare sanatoasa daca avem de gand sa prindem pensia, zic si eu doar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top