Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am renunat sa mai consum aceste doua sucuri pentru ca mi se par de o calitate execrabila. Nu stiu frate, dar alta data parca Coca Cola avea gust mai bun indiferent de ambalaj. Astazi mi se pare un suc lipsit de gust si de esenta. In plus, cel putin mie nu imi e prea bine dupa ce il beau, parca ma baloneaza si ma agita mai mult de cat necesar. Cu Pepsi, aceeasi problema.

Coca Cola si Pepsi, lideri in vanzari in Romania

Cele doua sucuri desi se vand foarte bine in Romania, intotdeauna Pepsi a avut o cota mai mica de piata de cat Coca Cola. Pepsi e probabil undeva pe locul secund dupa Coca Cola. Nu stiu daca toata lumea e de aceeasi parere cu mine, insa cel putin mie asa mi se pare. Aceasta este parerea mea referitoare la calitate si la vanzare.

De ce am renuntat la sucurile carbogazoase?

Sucurile carbogazoase in general nu sunt bune. Cresc tensiunea si te agita destul de mult. Sunt o problema pentru stomac inca din cele mai vechi timpuri, insa asta nu ne impiedica sa le cumparam. Eu unul am decis sa pun punct acestor sucuri pentru ca mi s-a parut ca nu-mi fac bine. Probabil, cei care sufera de obezitate bea aceste sucuri destul de des si in cantitati deloc neglijabile.

Eliminarea sucurilor toxice pentru organism

Trec pe lista carbogazoaselor si Fanta, Sprite, Mirinda si toate sucuruile de pe rafturile magazinelor. Nu stiu daca ati observat ca dupa ce beti un pahar de Fanta sau Coca Cola, trebuie sa te duci imediat la toaleta. Atat de multe toxice sunt pentru organism, iar organismul incearca sa scape de ele intr-un timp record. E ceva de genul bei un pahar si elimini 3 in cateva minute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top