Am incredere in www.pandera.ro

Increderea in magazinele online este ceva destul de fragil in ziua de azi, chiar daca au trebut mai bine de 5 ani de online in adevaratul sens al cuvantului pentru a se ajunge la cest nivel. Acest online a inceput sa se dezvolte prin 2008 initial, apoi a continuat cu un apogeu prin 2012 – 2013. Dupa 2013, a inceput sa se transeze problema calitatii si a seriozitatii. Deja erau foarte multe magazine online si habar nu aveai daca sunt serioase sau nu. Ei bine, din 2013 lucrurile au inceput sa se aseze de la sine. Teparii au fost eliminati de pe piata nu de o institutie anume, ci de propriile lor tepe.

Online-ul se bazeaza pe feedback

Atunci cand disuctam despre online, exista destul de mult suport pentru feedback. Nu e ca in offline unde daca ai o problema cu un magaizn local, afla doar o mana de oameni. Pe internet, e de ajuns sa scrii un articol desprte magazinul X ca ti-a tras o teapa iar articolul va ramane vesnic in Google. Astfel, cine vrea sa caute detalii despre magazinul X, va avea surpriza sa vada feedback-ul celor ce au primit tepe. In acest mod, magazinele neserioase si-au sapat singure groapa cand au avut ocazia sa iasa in fata si sa se ocupe cu lucruri cu adevarat serioase.

In cine putem avea incredere online?

www.pandera.ro este genul de magazin care a rezistat cotropirii feedback-urilor. Discutam despre un magazin cu parfumuri de calitate medie spre superioara. Da, tinand cont de preturi, trebuie sa ne asteptam la o anumita calitate. Eu unul am cumparat parfumuri din strainatate si sincer, nu as mai da 100 de euro pentru o sticla cu 100ml Bvlgari de exemplu. E adevarat, ca este foarte persistent, insa ideea unui parfum nu este aceea de a te da mult sau putin cu el. Prefer sa le iau din tara si sa tina mirosul 8 ore de cat sa dau 100 de euro pe o sticla si sa ma tina 16. Totul dupa posibilitatile noastre, zic.

Mandria rusineaza Romania

Suntem o tara de oameni mandri si parfumul insemana destul de mult pentru noi. Trebuie sa intelegem faptul ca pe langa parfum mai conteaza si personalitatea iar o personalitate de oameni mandri nu serveste nimanui. Romanii sunt exact ceea ce nu trebuie si ceea ce nu le sade bine. Asa cum o intreaga Europa a ras de noi si de Catedrala Manturii Neamului (cea mai saraca tara din UE construieste o catedrala de 2 miliarde de euro), asa facem si cu parfumurile. Cautam intotdeauna sa cumparam din cele mai scumpe chiar daca nu ne permitem. Cine isi permite sa dea 100 de euro pe un parfum intr-o tara in care salariul minim pe economie abia daca razbate 170 de euro net.

Noi suntem tara in care se fac rate pentru iPhone, asa ca nu mai e nimic de zis… Avem o problema cu fala si cu mandria si trebuie sa sa ne ocupam de aceasta problema odata pentru totdeuana. Oamenii sunt fiinte capabile de schimbare si de adaptare, e nevoie si de vointa insa.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT