Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cand spui piese auto sau piata pieselor auto din Romania, ai spus neseriozitate. Din pacate, este o realitate cu care ne confruntam in fiecare zi atata timp cat avem o masina de intretinut. Daca am avea si noi drumurile nemtilor, poate ca nu am fi nevoiti sa facem poteca pana la usile magazinelor de pise auto si inapoi, poate ca service-urile auto nu s-ar fi inmultit ca ciupercile dupa ploaie si asa mai departe. Starea generala a drumurilor a deschis usi noi si situatii noi de exploatat pentru toata lumea.

In urma cu 2 saptamani am fost in oras sa cumpar o toba de esapament. A mea era foarte ruginita si deja incepuse sa scoata sunete ciudate. Am mers fain frumos la un magazin din oras si am dat comanda. Dupa vreo 10 minute in care tipul de dupa ghiseu s-a scarpinat in cap precum o maimuta, a gasit in final piesa de care aveam eu nevoie. Asta e dezavantajul masinilor mai putin intalnite in trafic, gasesti piese mai greu. Tipul mi-a zis sa vin a doua zi dimineata sa iau toba.

Zis si facut, a doua zi dimineata eram la poarta lor cum s-ar zice, insa toba mea lipsea… Se pare ca se facuse o incurcatura si nu a fost data la timp la masina care facea livrarile. Am fost rugat sa trec din nou dimineata, ziua urmatoare pentru a ridica toba. Am venit a doua zi si din nou, toba mea lipsea. Deja incepusem sa cred ca isi bat joc de mine asa ca am renuntat… Am ajuns acasa si am inceput sa caut pe internet.

Culmea, am comandat o toba esapament pe internet si a doua zi am avut-o in mana. Parca nu imi venea sa cred, am pierdut 2 zile aiurea, sa nu mai zic de motorina consumata cu 4 drumuri pana in oras. Am fost insa surprins de aceste magazine online care vand piese auto. Au reusit sa isi faca niste meniuri si categorii destul de intuitive iar clientul reuseste singur sa isi identifice piesa de care are nevoie pe site.

Livrarea a fost super ok, am fost incantat si multumit. Ma asteptam sa imi fie livrata alta toba fata de cea care-mi trebuia mie, insa nu a fost asa. Am primit exact ce am comandat si totul a decurs cum trebuie. Stiti vorba aceea: totul e bine cand se termina cu bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top