Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

poza 10

Poate ca te-ai intrebat de multe ori de ce viata ta nu merge in directia pe care ti-o doresti? De ce nimeresti de fiecare data la niste patroni care isi bat joc de tine si iti ofera niste bani de nimic in schimbul muncii tale? Cam astia sunt patronii din Romania, cauta sclavi, cauta oameni pe care sa ii munceasca cat mai mult si sa ii plateasca cat mai putin. Salariul minim pe economie in tara noastra e undeva la 777 lei si din pacate nivelul de trai continua sa ramana scazut in ciuda evolutiei aparente de care avem parte.

Ma gandesc de multe ori la faptul ca fetele au o sansa in plus fata de noi baietii, cei care mergem pe santiere si ne rupem spatele cu munca. Fetele de obicei lucreaza pe la magazine unde sunt slugi cate 12 ore pe zi pe un salariu de nimic, care nu le permite nici macar sa se intretina pe ele singure, ce sa mai zicem de un copil sau despre o familie? Nici vorba. Se traieste foarte greu in Romania si suntem singurii responsabili de acest lucru pentru ca o data la 4 ani, cineva ne cere un vot. Daca-l dam sa-l dam cui il merita zic, nu?

poza 14

O viata mai buna cu Lucky Studio

Daca esti fata si vrei o viata mai buna, alege sa lucrezi pentru Lucky Studio si viata ta se va schimba radical. In loc de cei 700 de lei pe luna pe care ii primeai la magazin pentru 12 -14 ore de munca, o sa primesti peste 1000 de euro pe luna. Adica discutam despre niste bani pe care nu ii poti face sub nici o forma in mod cinstit in tara asta, orice ai face. Daca esti genul de fata fara inhibitii si fara prejudecati cu siguranta o sa te adaptezi destul de repede si nu o sa fie probleme in acest sens.

Trebuie sa spunem faptul ca cei care sunt intr-adevar satui de munca asta absurda pe bani de nimic din Romania, vor vedea videochatul drept un refugiu, o rezolvare a problemelor. Ai sansa sa faci in tara ta la fel de multi bani pentru cei care isi pierd timpul si viata printre straini, prin Europa. Este alegerea ta daca vrei sa duci o viata mai buna sau vrei sa te plafonezi la… vanzatoare…

poza 1

9 thoughts on “Alege sa lucrezi pentru Lucky Studio si viata ta se va schimba radical

  1. este suficient de greu sa lucrezi in romania. videochatul e pentru cele care nu au scoala. insa, banii se fac usor.

  2. unele din cele mai dificile locuri de munca nu este in videochat, este la banca. sau pe santier. barbatii au dreptate aici.

  3. eh si voi barbatii de ce platiti sa le vedeti pe aceste fete? pentru ca in realitate nu este furmusetea adevarata,nu?

  4. multe din noi suntem criticate. sa faci videochat nu este usor si nici greu. fiecare are anumite situatii care o impinge pe acest drum.

  5. mie imi pare bine ca sunt femei care nu se lasa influentate de oamenii din jur. alegi sa lucrezi unde vrei.

  6. si eu fac videochat. si da, iau 1000 de dolari pe luna. si ce? pe cine deranjeaza? am ce vreau si nu imi pasa.

  7. multe femei aleg aceasta cale pentru ca e calea cea mai usoara. nu iti trebuie experienta si nici scoala

Comments are closed.

Back To Top