Monday 2nd October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Piața auto second hand este absolut fascinantă. Nu am observat atât de multă prostie la vânzătorii de rable nicăieri în lume. Doar în România o să vezi „oferte” de mașini defecte pentru care se cer la fel de mulți bani ca și cum mașinile cu pricina nu ar avea nicio problemă.

Cred că numai în România oamenii încearcă să păcălească arunci când vor să-și vândă lucrurile. Nu mai există seriozitate și nici încredere. Piața auto second hand s-a umplut de oameni care vor să păcălească alți oameni cu niște troace ordinare în care nu merită să mai investești nimic.

Chestia e că toată prosteala asta cu vânzarea mașinilor second hand defecte la prețuri de mașini bune a căpătat oarecum aspect de normalitate. Nu mai există o diferență de preț între o mașină defectă și una bună, cum ar fi normal. Românii s-au țigănit peste măsură.

Românii vor să ia de 7 ori cât face o rablă pe care n-au de gând să o pună niciodată la punct. Mie în primul rând nu mi se pare normal să încerci să vinzi o mașină defectă, chiar dacă teoretic ai cere mai puțin. E lipsă de respect pentru conceptul de vânzare. Te duci, repari, apoi vinzi.

Cam așa ar trebui să stea lucrurile într-o țară civilizată, problema e că-n România nu mai există civilizație. S-a dus toată pe apa sâmbetei pe măsură ce cocălăreala și analfabetismul au început să domine societatea modernă. Într-o țară condusă de hoți cum credeți că sunt cetățenii? Tot hoți.

Așadar, dacă mai vedeți pe net mașini defecte la prețuri de mașini fără defect, nu vă speriați. Vânzătorul e un individ care așteaptă să-i pice prostul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top