Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Atât timp trăim în România, muncim corect și cinstit, ne confruntăm deseori cu situații în care banii nu ne ajung. E greu să trăiești de la salariu la salariu mai ales dacă muncești pe minimul pe economie. Cunoaștem cu toții cazuri de familii care lună de lună se împrumută prin vecini astfel încât să aibă ce pune pe masă copiilor. Dacă cumva te afli în această situație și pur și simplu nu ai rude bogate, prieteni cu economii, poți să iei un credit până la salariu de la ExtraSimplu.

Aceasta este o soluție și pentru cei care s-au săturat să ceară de la niște oameni care și-au făcut un obicei în a scoate ochii, adică a reproșa. Nu e nimic mai enervant și mai umilitor decât să-ți reproșeze cineva că în trecut te-a scos din foame cum s-ar spune. Și din păcate acest gen de oameni este foarte răspândit în societatea din România, transformând o bună parte a cetățenilor din niște indivizi cu suflet larg în niște indivizi care cu o mână dau și cu alta iau. Te ajută dar apoi strigă.

Așadar, uite cum poți face rost de bani fără să mai depinzi de absolut nimeni. Nu mai apelezi la niciun prieten, la nicio rudă care nu va conteni să-ți reproșeze la necaz faptul că te-a ajutat. Sau pur și simplu dacă nu aveți de unde să luați pentru că după cum spuneam mai sus, există și cazuri de oameni care nu au apropiați de la care să poată împrumuta. Un credit până la salariu cu o dobândă minimă te poate scoate din situații destul de delicate. Desigur, nu discutăm despre sume foarte mari.

Cel mai bine este să-ți rezolvi singur problemele fără să mai depinzi de nimeni. Au apărut pe piață diferite instituții nebancare ce reușesc să împrumute sume mici de bani celor care au într-adevăr nevoie. Acest lucru oferă siguranță și nu în ultimul rând independență. Acum, dacă ai nevoie de un credit până la salariu, știi la cine trebuie să te duci să rezolvi problema rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top