Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

SquashSă te distrezi în România prin intermediul sporturilor nu este întotdeauna posibil pentru că după cum știm cu toții, suntem cu mult înapoia occidentului. E destul de dificil să găsești ceva atractiv care să implice sportul și care să te ajute să te relaxezi după o săptămână dificilă plină de stres. Cu toate acestea poți încerca o ședință de Squash la prețuri accesibile, unul dintre puținele sporturi distractive pe care le poți practica în România. Știu că în străinătate Squash este mult mai popular și că sunt șanse mari să nu fi auzit niciodată de el, dar crede-mă, merită să încerci.

Ce este mai exact acest Squash?

Squash este un sport asemănător tenisului de câmp numai că lucrurile aici sunt mult mai interesante. Se joacă în doi sau în 4 oameni cu o minge din cauciuc. Ei bine, dacă la tenis ești nevoit să trimiți cu racheta mingea peste un fileu, în terenul advers, la Squash stai într-o cameră cubică și ești nevoit să lovești doar peretele din față. Este mult, infinit mai distractiv față de tenis dar la fel de solicitant din punct de vedere fizic. Cei care iubesc tenisul cu siguranță au auzit de acest sport și nu vor avea reticențe în a încerca ședințe de Squash.

De ce recomand Squash?

Ei bine, eu când am jucat Squash prima dată, acum mulți ani undeva prin București, prețurile pentru ședințe erau destul de mari. Sălile erau noi, era vorba despre o investiție serioasă și oarecum se justificau, dar erau mult peste puterea de cumpărare a unui cetățean normal din această țară.

Ei bine, cu timpul am văzut că s-au deschis tot mai multe săli de Squash și astfel prețurile au început să scadă. Recomand acest sport pentru distracție întrucât cel puțin pe mine m-a făcut să mă simt fantastic. Este foarte relaxant și intensiv în același moment.

Îl recomand mai ales celor care duc o luptă cu kilogramele în plus. Cu siguranță după câteva ședințe de Squash veți reuși să dați jos măcar un kilogram două.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top