Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

parisCâte-o dată mă apucă boala și pierd ceasuri întregi pe Street View, un produs marca Google care-ți permite să iei străzile orașelor la pas, chiar din fața calculatorului. Street View este un produs destul de vechi, nu e de ieri pe piață dar în trecut nu avea atâta acoperire. Vă dați seama că cei de la Google au avut nevoie de ceva mai mult timp ca să pună la punct Street View, să conducă milioane de kilometri pentru a parcurge fiecare străduță din orașele lumii.

Care este orașul meu preferat pentru explorarea cu Street View?

Cel mai interesant oraș mi s-a părut Parisul, nu știu de ce îmi place atât de mult, poate pentru că este mare și mereu descopăr lucruri noi legate de străzile acestui oraș. Parisul este un oraș foarte bine pus la punct din punct de vedere al turismului și probabil și din acest motiv îmi place atât de mult. Totul e curat, străzile sunt bine definite și oarecum logice în ceea ce privește ordinea.

După Paris, câte-o dată îmi place să mă mai duc peste ocean, în New York, orașul care are jumătate din numărul de locuitori al României. De precizat că prin intermediul Street View se pot vizita și muzee, nu doar străzi. Așa că dacă cumva aveți o poftă avidă de vizitat un oarecare muzeu, dacă acesta a fost de acord să colaboreze cu cei de la Google, veți putea intra și vizita fără probleme chiar din fața calculatorului. Nu e ca și cum ai merge nebun pe străzi, să vezi dacă străinii aruncă chiștoace pe jos ca noi.

Voi vă pierdeți vremea cu Street View? Dacă da care este orașul vostru preferat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top