Acum înțeleg

Scriam în urmă cu ceva timp un articol despre poliția din Drobeta Turnu Severin care își parchează ilegal mașinile atât personale cât și de serviciu pe trotuarul din fața instituției.

Acum, am înțeles de ce procedează în acest mod. Parcarea lor propriu-zisă se inundă asemenea unui lac de acumulare la orice ploaie mai serioasă.

Sincer e prima dată când văd chestia asta, probabil că fenomenul se petrece de când lumea dar cum eu nu am dat pe acolo după o ploaie mai zdravănă, probabil au fost vreo câțiva care și-au avariat mașinile în lacul de acumulare format și de atunci nu le mai ține nimeni pe acolo.

Desigur, normal și firesc ar fi să se găsească un remediu pentru această problemă, la cât de mult au avansat construcțiile în ziua de azi mi-e tare greu să cred că nu se poate face absolut nimic. Nu știu de ce nu se rezolvă, probabil nu sunt bani, că la cum arată și sediul poliției la exterior și mai ales la interior, ai putea jura că nu s-a mai bătut un cui pe-acolo de mai bine de 30 de ani, de pe vremea lui Împușcatu’…

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT