Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

“A venit toamna,a copera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac, sau mai bine cu umbra ta…”.

Asa incepea o celebra poezie al carei titlu nu o sa vi-l spun. Cautati pe Google daca sunteti curiosi. Nu, nu o sa va spun nici macar cine este autorul, doar ca este un poet foarte cunoscut. A venit toamna cu alte cuvinte, tempratura a scazut nesimtit de mult, ploaia isi face de cap si toata lumea este posomorata. Daca pana nu de mult ne plangeam de canicula, astazi ne plangem de toamna. E toamna!… Copacii au inceput sa isi piarda frunzele si odata cu ele se duc si gradele din termometre.

Daca a venit toamna, a venit si momentul sa innoim garderoba, nu? In primul rand trebuie sa facem curat si sa ordonam hainele frumos. Cele de vara, subtiri si scurte le punem de-o parte pentru la anul si pe cele groase, flanelele, bluzele, hanoracele, pantalonii lungi ii punem la indemana pentru ca va fii nevoie de ele de acum inainte. Femeile vor incepe sa cumpere haine, aia e clar. Ele intotdeauna trebuie sa isi cumpere cate ceva cand se schimba anotimpul dar asta nu e ceva rau. De exemplu, incep sa se caute sacourile. Aveti un exemplu de sacouri toamna chiar aici. Pentru femei bineinteles.

“Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pina la nori…”.

Femeile au nevoie de haine si trebuie sa le intelegem. Daca nu s-ar ingriji atat de mult de propriul aspect nu ne-ar mai starni niciodata interesul, nu? Cred ca nu avem motive sa fim suparati cand vedem cele 3 dulapuri de haine ale iubitei sau cand o auzim ca nu are cu ce sa se imbrace desi cele 3 dulapuri ar spune invers… Daca ne palc femeile cochete sa le acceptam asa cum sunt si sa ne bucuram impreuna cu ele de toamna. Este un anotimp frumos in felul lui si cred ca are atuurile sale. Ne bucuram in principal ca am scapat de canicula ce se intinsese pana la jumatatea lui septembrie.

Daca a venit toamna inseamna ca a venit vremea excursiilor si a tarilor straine. E mometnul in care preturile la cazare prin strainatate incep sa scada si sejururile sa prinda viata. Dupa ce ne imbracam strasnic pentru toamna, cred ca ne permitem si un city break din cand in cand. Cred ca toti meritam asta, si putin arelxare dupa o vara in care poate am muncit mai mult de cat ar fi trebuit.

“Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin….”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top