Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Intotdeauna se inaugureaza de doua ori, o data de ochii lumii si mult mai tarziu cand e functionala. Asa si cu cetatea. Nu inteleg ce inteleg primarii prin inaugurari. Eu credeam ca ceva se inaugureaza in momentul in care este dat in folosinta, in cazul nostru Cetatea Medievala a Severinului. Aceasta cetate a intrat in reabilitate cu multi ani in urma si cica acum a fost finalizata.

Intrebarea mea este daca a fost finalizata si inaugurata de ce nu este deschisa? Dupa inaugurare s-au tras inapoi gardurile si au reinceput lucrarile de amenajare. Am auzit ca cica au nevoie sa angajeze oameni care sa aiba grija de locatie si sa o intretina. Pai acuma s-au trezit? Pana acuma ce au pazit? Pai va zic eu ce au pazit, au frecat menta asteptand sa treaca timpul. Cetatea nu este finalizata si cred ca inaugurarea a fost facuta din pricina termenului de execuite al lucrarii ce se apropia de final.

Fiind un obiectiv reabilitat cu bani europeni, acolo nu prea se accepta intarzierile si cred ca au fost nevoiti sa incropeasca o iaugurare de ochii lumii, inaugurarea care sa ajunga la urechile celor care asteapta rezultatul final. Nu stiu ce sa mai cred… Oamenii sunt cu atat mai revoltati cu cat orasul se zbate in mocirla saraciei, salariatii de la RAAN nu au mai primit lefurile de 5 luni de zile. Colac peste pupaza, s-a mai organizat si melteneala Toamna Severineana, sarbatoare in toi in timp ce unii sunt in greva foamei pe la RAAN.

Ca de obicei, conducerea orasului da cu boata in balta cand iti e lumea mai draga, fiind in impsobilitate sa rezolve problema salariilor celor care protesteaza zi de zi pe zebra, fiind in imposibilitatea de a rezolva problema legata de termoficarea orasului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top