Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am mai scris articole pe tema aceasta, asa ca probabil din titlu v-ati dat seama ca este vorba despre OLX. A disparut Tocmai.ro care era o lada de gunoi si a aparut OLX, un tomberon in care gasesti pana si gunoi menajer daca stai sa cauti putin. Da exista oameni dusi cu pluta care isi imagineaza ca pot sa vanda orice pe internet, de la gunoi pana la o pereche de sireturi cu 2 lei.

Intotdeauna am fost adeptul ratiunii si sunt curios cate anunturi de pe OLX sunt pentru sume mai mari de 50 de lei. Practic nu cred ca se merota efortul nici pentru 50 de lei sa pui pe net, sa discuti la telefon cu toti ciudatii, sa mergi la posta sa pui coletul, sa astepti apoi rambursul 2 saptamani… E strigator la cer ce industrie de mizilic au putut sa creeze acest tocmai.ro si acest olx.ro.

De la castroane la ciorapi, de la jucarii de plush cu 5 lei la timbre si lista poate continua. Cei care se duceau prin targ cu diverse cirucuri au inceput sa le puna pe fostul tocmai si actualul olx. Cred ca e mai ok sa le vanda pe internet desi nu ia mai nimic pe ele de cat sa se duca si sa le insire pe o patrua in targ. Eu unul nu as cumpara niciodata nimic de pe OLX pentru ca am expeirnete neplacute cu targurile in sine.

In targ, toata lumea o sa incerce sa te pacaleasca si daca ar avea cineva lucruri bune de vandut, nu cred ca ar apuca sa fie postate oe olx, nu cred ca ar apuca sa ajunga prin targuri. Targurile se bazeaza inca din cele mai vechi timpuri pe ideea de pacaleste ca sa nu fii pacalit. Am spus-o si o repet: nu cred vreodata ca se poate cumpara un produs bun din targ. Toate au defecte si toate sunt la preturi ori prea mari ori prea mici.

Sper ca olx.ro sa se innece in propriul gunoi si sa se termine odata pentru totdeauna cu aceste site-uri ce nu sunt in stare sa promoveze un anunt serios inafara de masini. Poate ca ar trebui sa se axeze doar pe masini si atat, caci in rest nu vad motive pentru a promova altfel de anunturi. Oamenii oricum sunt ciudati si romanii or sa incerce sa scoata apa si din piatra seaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top