Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cu siguranță putem cădea cu toții de acord asupra afirmației că salariile din România sunt o rușine comparativ cu străinătatea. Jumătate dintre cetățenii acestei țări muncesc pe minimul pe economie, adică 1000 RON net, bani în mână. Cât înseamnă 1000 de lei? Păi sunt aproximativ 200 de euro, O ZECIME din salariul unui occidental. Viața în schimb, e la fel de scumpă în România dacă nu chiar mai scumpă ca-n occident. Cum își poate îndeplini cineva visele dacă lucrează pe 1/10 dintr-un salariu normal? Îndeplinirea viselor costă din păcate și costă mult.

Doamnele și domnișoarele mai au o șansă. Ele pot să se angajeze la un studio videochat precum livestudio.ro și câștiga dintr-o dată salarii mai mult decât occidentale. Un model de videochat care lucrează undeva la 8-10 ore pe zi pleacă acasă lunar cu minim 2000 de euro, la care se adaugă anumite bonusuri. Atunci când ai 2000 de euro salariu și lucrezi în România, parcă visele tale prind din nou aripi, prind din nou contur. Care vise se pot îndeplini? Ei bine, cred că există cel puțin 5 vise pe care domnișoarele și le pot îndeplini dacă lucrează la videochat.

5 vise pe care ți le poți îndeplini dacă te angajezi la videochat

  1. Poți să-ți cumperi o casă fără să ajungi bătaia de joc a băncilor. Deși peste 500 de tineri depun zilnic dosarele pentru Prima Casă, foarte puțini dintre aceștia calculează cam câți bani înapoiază băncii în cel 20-30 de ani. Atunci când iei 50.000 de euro și dai înapoi 80.000 mi se pare că ești bătaia de joc a băncii. Dacă vei avea +2000 de euro pe lună salariu, vei putea să pui bani de-o parte și să-ți cumperi o casă cu banii jos, fără să depinzi de nimeni.
  2. Poți să-ți cumperi o mașină nouă. Suntem o țară a mașinilor uzate pentru că nu avem bani să ne cumpărăm o mașină nouă. Nu toți putem pune de-o parte 10-15 mii de euro pentru un autoturism nou. Ei bine, în 6 luni poți să-ți cumperi o mașină nouă destul de bună dacă pui bani de-o parte din videochat. Să lucrezi la videochat e mai bine decât să lucrezi în străinătate pentru că nu ai cheltuieli mari și poți strânge bani mult mai rapid.
  3. Poți să călătorești în concediu în țări „interzise”. Când spun țări interzise mă refer bineînțeles la acele țări în care ești nevoit să scoți mia de euro din buzunar doar pentru biletul de avion. Putem aminti aici Canada, SUA, mai ales Japonia. Nu știu câți dintre voi ați reușit să vizitați aceste țări, însă mai mult ca sigur tinerele amatoare de călătorii le visează. Dintr-un job la videochat mai mult ca sigur îți vei permite să vezi întreaga lume.
  4. Poți să ai un job la care să te duci cu drag. E foarte greu în ziua de azi să mai găsești un serviciu la care să te duci cu drag. Dacă sarcinile sunt simple, ai parte de colegi care-ți fac viața grea, dacă ai colegi miști și îți place jobul mai mult ca sigur apare acel șef care are grijă să-ți strice mereu buna dispoziție. E foarte dificil să găsești un job la care să te duci de plăcere iar videochatul cam acolo se încadrează. Aici nu ai de-a face cu șefi, nu ești supravegheată iar colegele sunt mai mult decât primitoare. Jobul la care te duci cu drag, lipsit de stres inutil a ajuns un vis din păcate.
  5. Poți să scapi de datoriile care te urmăresc. Pentru că viața în țara asta e foarte scumpă, inevitabil apar datoriile. Avem datorii la întreținere, la bănci, etc. Dacă vei lucra pe un salariu foarte bun vei reuși mai mult ca sigur să achiți aceste datorii în cel mai scurt timp posibil și vei începe rapid să te bucuri de viață așa cum o fac și occidentalii, care au salarii suficient de mari astfel încât să nu ajungă vreodată să fie datori undeva.

Acestea sunt cele mai mari 5 vise pe care o domnișoară ori o doamnă și le poate îndeplini dacă alege să se angajeze la un studio de videochat precum livestudio.ro. Toate visele din păcate legătură directă cu banii pentru că acestea costă. Nimeni nu poate să miște nimic dacă nu are bani și cred că videochatul poate să fie soluția perfectă, legală, pentru multe tinere sătule până peste cap de sărăcie și de patroni care mai de care mai ridicoli.

2 thoughts on “5 vise pe care ți le poți îndeplini dacă te angajezi la videochat

  1. Este foarte greu intr-adevar in ziua de azi sa ai un job care sa-ti ofere cat mai multe, insa cu siguranta exista asa cum este si videochatul care din fericire a schimba viata multora in bine.

  2. Si poti in sfarsit sa ai si tu programul pe care ti-l doresti. Este foarte greu pentru multi dintre noi cu programul, mai ales daca este unul sever. Faptul ca mai exista si alte domenii care iti ofera mai multe posibilitati, nu doar financiare, este un avantaj, mai ales pentru persoanele care sunt interesate de acest domeniu al online-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top