5 caracteristici esențiale pentru o mobilă de living modernă

mobila-living-allysonPentru a putea spune că mobila din living este modernă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan 5 caracteristici esențiale despre care vom discuta și noi în cele ce urmează. Oricine își cumpără în ziua de azi mobilă de living trebuie să aleagă una cât mai modernă, o mobilă care să scoată în evidență spațiul și luminozitatea. Din punctul meu de vedere este imperios necesar să achiziționați o mobilă sufragerie modernă dacă vă apucați de schimbări, întrucât este singura modalitatea de a crea un aspect de vis al camerei cu pricina. Cu toții ne dorim să avem casele decorate ca-n revistele destinate designului interior, iar mobila modernă este pasul cel mai esențial. Haideți să vedem care sunt caracteristicile unei mobile moderne pentru sufrageria voastră, astfel încât să o puteți identifica cel mai bine în momentul în care începeți să căutați variante.mobila-living-allyson4

5 caracteristici esențiale pentru o mobilă de living modernă

  1. Mobila de sufragerie modernă are o lățime foarte mică. Este foarte important acest aspect, aduceți-vă aminte de acele biblioteci pe care le puneam în sufragerie în anii 90, erau mari și butucănoase, ocupau un perete întreg și jumătate de metru din cameră ca lățime. Mobila modernă nu ocupă spațiu din cameră, are o lățime foarte mică.
  2. Mobila de sufragerie modernă are un design futurist. Multe colțuri și muchii, ce leagă niște forme care în urmă cu vreo 15 ani ar fi părut lipsite de orice rost. Mobila modernă pentru living folosește multă sticlă dar și pal de calitate peste medie.
  3. Mobila de sufragerie modernă are întotdeauna culori deschise. Pentru a deschide nuanța camerei și pentru a aduce un plus de lumină, mobila de sufragerie modernă trebuie să aibă o nuanță cât mai deschisă. Nu mai sunt la modă demult sufrageriile negre sau maron.
  4. Mobila de sufragerie modernă este foarte simplă. Vezi o singură culoare, sau maxim două (una foarte închisă și alta foarte deschisă) și fără birz-brizuri. Corpurile par un tot unitar care curge lin de la stânga la dreapta și care creează o senzație de liniște, opusă agitației.
  5. Mobila de sufragerie modernă este utilă. Cu toate că aceasta conține mult mai puține corpuri față de cea veche, depășită, cu siguranță puteți folosi acele dulapuri ce urcă uneori până la tavan la fel de bine ca la precedentele. Mobila modernă are o utilitate de multe ori peste cea veche.mobila-living-allyson5

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT