Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cu totii ne dorim sa avem un zambet de nota 10 pentru ca traim intr-o societate care taxeaza foarte aspru imperfectiunile fizice. Mai mult ca niciodata, conteaza aspectul fizic iar zambetul este extraordinar de important pentru ca este primul care iese in evidenta. Cu atatea selife-uri in jur, cu atata venerare al acestui cult al frumosului, nu avem cum sa ramanem indiferenti daca zambetul nostru nu-i imaculat. Astfel, incepem sa cautam fatete dentare  pentru un zambet impecabil si de asemenea, sfaturi pentru a mentine cat mai mult acest alb imaculat obtinut.  In cele ce urmeaza, o sa scriem cativa pasi simpli pentru a avea un zambet imaculat, impecabil, de noua 10+ care sa iasa in evidenta la fiecare selfie.

4 pasi simpli pentru un zambet impecabil

  1. Stati departe de ciocolata si tutun. Daca tineti mai mult la zambet de cat la o placere de moment, renuntati la ciocolata si tutun, intrucat ingalbenesc peste masura dintii.
  2. Spalati-va pe dinti de cel putin 3 ori pe zi daca beti cafea. Cafeaua este renumita pentru proprietatile sale de a ingalbeni dintii si e destul de dificil sa ii albiti inapoi.
  3. Apelati la fatete dentare, ceramice, fatete despre care puteti afla mai multe aici. Noile tehnologii stomatologice par sa isi intre in drepturi si asta e in avantajul nostru.
  4. Consultati destul de des medicul stomatolog. Nu mergeti doar cand va doare vre-o masea. Apelati la clinici de renume precum ro nu doar pentru fatete dentare, ci si pentru controale de rutina sau alte probleme gen albirea dintilor prin alte metode, tratamente.

In general , ca sa aveti un zambet impecabil nu trebuie facut altceva de cat sa intretineti foarte bine dantura si sa va asigurati ca in cazul in care faceti abuz de anumite alimente sau lucruri daunatoare precum tutunul, sa contrabalansati cu tratamente specifice intr-o clinica stomatologica. De la constiinta porneste totul, daca punem in balanta ce ne dorim cu ce obtinem din pricina unor vicii sau din pricina unor pofte si reusim sa ajungem la un consens, cred ca lucrurile vor merge de la sine si vom avea exact rezultatul dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top