Sunday 1st October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

microbuzȘtiu că de cele mai multe ori este mai simplu să apelezi la vecinul tău care are un microbuz în momentul în care dorești să faci o excursie alături de prietenii tăi, însă în cele ce urmează vom discuta despre 4 motive pentru care ar trebui să încetezi să mai faci treaba asta și să închiriezi unul de la o firmă specializată.

E drept, poate închiriezi contra unor sume mai mici de la particulari, însă sunt de părere că nu ar trebui să te complici. Una e să iei de la o firmă autorizată și alta de la Nea Pandele cu care cârcota va fi inevitabilă la un moment dat.

4 motive să închiriezi un microbuz

  1. Vei fi surprins să vezi prețurile. Vei fi surprins să vezi că dacă obișnuiai să te folosești de un microbuz vechi, de-o seamă cu războiul, închiriat de la vecinul tău, cu aceeași sumă de bani poți închiria un Mercedes Vito aproape nou, foarte bine pus la punct. Puteți apela la servicii de închiriere de microbuze de aici ca să vedeți diferența.
  2. Eviți cârcota. În momentul în care te folosești de lucrul altcuiva, nu al unei firme, pentru care nu primești chitanță sau factură, poți fi destul de simplu implicat în niște discuții pe care toată lumea le cam evită de obicei. Cârcota iscată pe temele funcționării mașinii de la o închiriere la alta este o realitate cu care foarte multă lume se confruntă.
  3. Ai parte de o mașină pusă la punct tehnic. Microbuzele care sunt oferite spre închiriere de către firme sunt foarte bine puse la punct din punct de vedere tehnic. Nu vei avea niciodată probleme de genul să nu pornească. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să iei un microbuz de la un vecin sau prieten și să te trezești că nu mai pornește la întoarcere.
  4. Dotările sunt la înălțimea așteptărilor. De ce să iei microbuzul altuia poate într-adevăr, pentru mai puțini bani dacă urmează ca tu alături de cei 6 prieteni care plecați în excursie, să vă coaceți precum oul în tigaie pe drum? Ce rost are? Confortul trebuie să fie la el acasă mai ales la călătoriile lungi. Aerul condiționat nu lipsește niciodată din dotarea unei mașini închiriate de la o firmă de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top