4 motive pentru care nu aș mai vrea să locuiesc niciodată la bloc

blocDin punctul meu de vedere, să locuiești la bloc e un adevărat calvar și dacă aș avea în acest moment o casă, aș pleca în secunda doi. Sper să reușesc în viața asta să-mi cumpăr o casă unde să nu mai am de-a face cu atât de mulți vecini, care mai de care mai proști, mai țărani și mai ranchiunoși, mai curioși. O să trec în revistă în cele ce urmează cele mai importante 4 motive pentru care nu aș mai vrea niciodată să locuiesc la bloc.

4 motive pentru care nu aș mai vrea să locuiesc niciodată la bloc

  1. Vecinii. Nu se poate să nu ai pe scară un vecin care să nu se uite urât/ciudat la tine, care să nu fie ranchiunos ori răutăcios fără ca tu efectiv să-i fi făcut ceva.
  2. Manelele la maxim. Nu se poate să nu ai un țăran meloman pe scară, nu scapi de Guță și Salam oriunde te-ai duce în lumea asta. Nu contează unde stai, în ce oraș, cu siguranță vei avea pe scară cel puțin un țăran coclit care va asculta muzică la maxim ca la el în vârf de munte, unde a fost crescut.
  3. Golanii adunați la scară. Nu de puține ori mi se întâmplă să vin acasă și să găsesc la scara blocului o adunătură de ratați care nu au nimic mai bun de făcut decât să se hăhăie. Sunt atât de nesimțiți unii dintre ei, încât nici măcar nu îți fac loc acolo să intri în scară.
  4. Covorul de coji de semințe. Mizeria mai bine zis. Dacă stai la bloc, vei avea aproape în permanență covor de coji de semințe la scară pentru că automat, țăranii care dau cu manelele și se strâng la golăneala și hăhăială pe la scara blocului, trebuie să mestece sămânță ca pe tarlaua lor de la țară și să facă o mizerie asemenea grajdurilor în care au locuit în vârf de munte în copilărie.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT