Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Zilele trecute am zis să mai fac și eu un test de viteză pentru incredibila conexiune Digi Mobil, care era așa țeapănă încât mi se întrerupea muzica la radioul pe care îl ascultam la căști. Am zis hai, să văd cât naiba de slabă să fie conexiunea din moment ce se întrerupe muzica?

După ce am efectuat testul de viteză, am observat de fapt realitatea din spatele unui serviciu de 4 euro. Calitatea nu există. Cine își face iluzii că vreodată o să dea 4 euro pe lună la un abonament de telefonie mobilă și o să-i meargă netul brici, se înșală groaznic.

Dacă mai pun la socoteală faptul că 1 din 3 apeluri de voce se întrerup fără niciun motiv, e clar de ce RCS-RDS are abonamente nelimitate în orice rețea tot cu cei 4 euro/lună. Păi mă nene 4 euro voce nelimitat + 50 GB trafic de 4G? Da, pe foaie, oferta stă foarte bine, pare ceva imbatabil.

Realitatea însă este cu totul alta. Semnalul 4G al celor de la RCS-RDS este destul de slab în momentul în care ai părăsit localitatea, calitatea audio este slabă oriunde atât timp cât apelurile de voce se întrerup din senin, cât despre internetul 4G, așa ceva nici de la Romtelecom nu am primit în era ADSL, în care cei aflați departe de centrală erau osândiți la viteze asemănătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top