Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ăștia sunt cei care au fost capabili să voteze cu Dăncilă, ăștia sunt cei care au fost capabili de o asemenea grozăvie.

Am stat puțin să mă gândesc cine sunt cei care au putut avea tupeul să se asocieze cu o asemenea analfabetă: bătrânii mari simpatizanți ai comunismului, bătrânii mari amatori de mici și bere gratis la paranghelii electorale, bătrânii mari mulțumitori față de suta de lei primită în plus la pensie, țiganii care primesc ajutoare sociale și fel de fel de „bonusuri” precum recurusile compensatorii, bugetarii în special cei pentru care s-au inventat posturi doar ca să sugă și ei un pic la banul public, asistații social care s-au învățat să stea casă și să primească pomană de la stat, hoții cu firmulițe de partid, hoții care fură de la stat apoi rezolvă problemele cu șpagă.

Cam ăștia sunt cei care ori au o admirație deosebită față de Dăncilă, ori cei care au interesul ca PSD-ul să mai rămână la guvernare vreo 30 de ani.

După alegeri, evident, Oltenia a rămas în mare parte pesedistă, o zonă foarte săracă în care sursa principală de venit este furtul din banul public, poate și combinația pe alocuri.

Mi-e scârbă fraților, mi-e scârbă de acești 33.91% dintre cetățeni, căci sunt nevoit să împart aerul cu ei. Nu mi-au plăcut niciodată proștii, profitorii sau hoții și, iată, sunt nevoit să trăiesc printre ei.

Se pare că 1 din 3 români are legătură cu PSD-ul ceea ce-i foarte grav.Atunci să nu mai țipăm cât ne țin plămânii că cei de la putere sunt hoți și că fură țara. Că tot de printre noi sunt aleși, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top