Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ma uit la ceas, ma uit la termometru. Nu inteleg de ce arata 30 de grade la ora asta. Caldura din ultima vreme incepe sa se imbibe din ce in ce mai mult si mai tare in asfalt, altfel nu imi explic. Stim cu totii faptul ca temperatura ambientului este influnetata in mod direct de betoane cu pana la +5 grade Celsius. In loc sa fie 26 de grade, sunt 30. Disconfortul asta atmosferic este din ce in ce mai mare si incep sa cred ca acea cotatie data pe la TV este falsa, pentru ca se simte un disconfort mul superior.

Sunt 20 de grade la ora 21 si deja in apartamente s-a facut o innabusala de abia mai poti sa respiri. Peretii blocurilor au inceput sa retina caldura, betoanele retin caldura, noaptea nu se mai raceste nimic destul de mult astfel incat sa scada disconfortul acesta termic. Prea multa umiditate in aer… Din pacate, nu avem de ales, trebuie sa suportam. Sa speram ca zilele urmatoare or sa fie mai domoale din punct de vedere al temperaturilor. Cel putin asa ne asigura meteorologii lui peste prajit…

Mai e o luna de vara si daca nu scade temperatura, daca nu pleaca canicula o sa avem parte de o vara ratata din toate punctele de vedere. Anul trecut am avut parte de o vara ratata din pricina faptului ca nu a fost cald, anul acesta este invers. Parca nu mai avem ce sa intelegem de la o asemenea natura imprevizibila. Deocamdata nu am avut parte de furtuni, din fericire. Alea mai lipsesc din peisaj, ca in rest totul e ca naiba. Sper sa scapam de acest disconfort termic accentuat pana la limita ridicolului saptamana ce vine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top