Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Invatamantul in Romania incepe sa isi revina dupa o perioada de amorteala. Elevii de clasa a 12-a incep sa se trezeazca si sa inteleaga ca au nevoie de diploma de bac iar parintii incep sa se trezeasca la realitate si sa isi trimita copiii la scoala si la pregatire. I-au adunat care cum au putut de prin carciumi si de pe la scara blocului unde spargeau seminte si iata ca anul acesta am avut o promovabilitate de 66%, cu 7% mai mult ca anul trecut.

Daca as avea un copil nu l-as da niciodata la o scoala de stat si o sa va explic imediat de ce… L-as da numai la o scoala particulara bazata in special pe limbi straine si dezvoltarea personalitatii. E buna si toceala din scolile de stat, insa nu-ti foloseste la nimic si nu te dezvolta din nici un punct de vedere.

3 motive sa iti dai copilul la o scoala particulara

  1. Inca de mic, copilul se va obisnui cu niste profesori capabili sa gandeasca occidental. Profesorii sunt cei care formeaza, de ei depinde daca celui mic ii va place o anumita materie sau nu. Profesorii trebuie sa gandeasca corect, departe de Epoca de Aur…
  2. Limbile straine sunt viitorul. Chiar daca cel mic invata matematica, fizica, chimie, limba Romana, acesta trebuie sa fie capabil la final de clasa a 12-a sa vorbeasca Macar engleza la nivel foarte bun. Romania nu ii va oferi niciodata ocazia sa se realizeze, sa isi cumpere o casa, sa isi faca un viitor, asa ca limba straina este necesara asigurarii unui viitor in alta tara.
  3. Dezvoltarea personalitatii este foarte importanta la varste fragede. In primii ani de scoala, cel mic incepe sa se dezvolte si sa fie capabil sa spuna ce-i place si ce nu. Personalitatea se dezvolta in cei 7 ani de acasa si in cei 7 ani de scoala cum se spune… Abia prin clasa a 8-a cel mic poate spune ca stie ce vrea, asta in cazul in care este scolit intru dezvoltarea personalitatii, nu toceala.

Daca tii la copilul tau si iti doresti pentru el un viitor departe de o Romanie stramba, cu siguranta il vei da la o scoala particulara ce-l va pregati pentru strainatate mai bine ca orice alta facultate de stat. Dar o scoala particulara nu-l va pregati numai pentru strainatate, ci ii va dezvolta si o gandire pro Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top