Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

brasovBucurești. 2016. Mi se pare că orașul acesta e mai sufocat ca niciodată de aglomerație. Și e zgomot, foarte mult zgomot nu numai de la mașini, de la construcții de asemenea. Se spune mai în glumă mai în serios faptul că piconul este un instrument muzical la care se cântă zilnic pe străzile din capitală. Ei bine, cei care locuiesc într-un asemenea calvar fonic sunt sigur că se gândesc de multe ori să evadeze undeva unde e foarte multă liniște iar cel mai apropiat oraș liniștit este Brașovul. Vom discuta în cele ce urmează despre vânzări apartament 2 camere în Brașov la prețuri accesibile, noi, cumpărate direct de la dezvoltatori imobiliari, în cazul în care cauți și tu un loc al tău mai liniștit, în care să te duci măcar în week-end, după o săptămână întreagă de agitație stres și poluare fonică.

3 motive să-ți cumperi un apartament în Brașov dacă locuiești în București

  1. Vei reuși să te mai echilibrezi din punct de vedere emoțional. În Brașov te vei rupe de ritmul infernal în care funcționează lucrurile în București și vei reuși să scapi cât de cât de stresul acumulat în timpul celor 5 zile de muncă. Tot ce trebuie să faci este să studiezi oferta unui dezvoltator imobiliar din regiune, precum Isaran. Am mai vorbit noi despre cumpărarea de apartamente vechi și am căzut de comun acord că este o decizie destul de proastă.
  2. E o investiție bună dacă ești amatorul stațiunilor montane. Dacă ești genul de individ care cheltuie o avere pe la munte an de an pe cazare, de ce să nu cumperi mai bine un apartament? Eu cred că dacă ești genul de om care se duce aproape în fiecare week-end la Brașov, cât dai pe cazare în 5 ani, cam atât costă și apartamentul tău. Mai bine plătești rate direct la un dezvoltator imobiliar pe 5 ani decât să mai dai banii pe la pensiuni.
  3. 3. Vei putea să îți asiguri un ban în plus când nu-l folosești. În cazul în care nu folosești acel apartament, vei putea cu siguranță să-l închiriezi și vei reuși astfel să faci un ban în plus. Poate că nu ai timp mereu să mergi la munte, așa că dacă-l închiriezi, vei avea de câștigat. Evident, rămâne la atitudinea ta dacă vrei să faci asta sau nu, dar probabil știi cam cât se cheltuie pentru 2 nopți de cazare prin Brașov….

    2a_view020000
    APARTAMENTE 2 CAMERE DE VANZARE IN BRASOV TIP 2A Suprafață UTILĂ încalzită netă: 70,00 mp – preț: 730 euro / mp util Suprafață UTILĂ terasă: 7,53 mp – preț: 490 euro / mp util

 

1 thought on “3 motive să-ți cumperi un apartament în Brașov dacă locuiești în București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top