Saturday 30th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Deși linoleum se pune de obicei în magazine, spații de birouri, policlinici și cabinete medicale, acesta poate fi folosit cu succes în casele noastre, mai ales că vine la pachet cu o mulțime de avantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează. Acest linoleum nu este un material chiar atât de străin cum ar crede unii și alții, era destul de folosit în anii 80 și 90 prin casele noastre. E posibil să revină la modă în cazul în care vor exista tot mai mulți oameni conștienți de avantajele sale.

3 motive să pui linoleum în living

  1. Este mult mai rezistent la apă. Spre deosebire de parchet, linoleumul nu are nicio treabă cu apa. Discutăm despre un covor pvc la preț mic, ușor de montat care nu-ți va face figuri dacă o să-ți curgă vreodată caloriferul sau dacă o să ai de-a face doamne ferește cu vreo inundație. Dacă apar astfel de evenimente la mult timp de la montarea parchetului mai mult ca sigur vei fi nevoit să-l schimbi.
  2. Garanția este destul de bună. Vei vedea că unii producători oferă chiar și 10 ani garanție pentru acest produs. Mie unul mi se pare incredibil pentru un producător să oferte 10 ani garanție pentru ceva, orice. De obicei, pe piața din România toată lumea încearcă să vândă lucruri de cât mai proastă calitate pentru care să ofere o garanție cât mai mică, nicidecum 10 ani.
  3. Culorile sunt mult mai faine față de parchet. Culorile pe care le veți găsi disponibile pentru linoleum vor fi destul de interesante. De multe ori, oamenii aleg linoleum tocmai din cauza culorilor foarte aprinse, culori care cu greu pot fi găsite la parchet. Cei care vor să-și decoreze casa într-un stil foarte modern cu siguranță se vor bucura de aceste culori incredibile.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive să pui linoleum în living sau chiar în dormitor. Este rezistent la apă, garanția este destul de bună, se montează relativ ușor și se poate curăța fără nicio problemă. Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să puneți în casă așa ceva, mai ales dacă vreți să decorați într-un stil ultra modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top