3 motive să cumperi un ciocan rotopercutor de pe internet

Bun venit în lumea sculelor! Și oricât de indecent ar suna acest mesaj de bun venit, vă asigur că singurele scule despre care vom discuta în cele ce urmează sunt cele folosite în construcții. Am fost acum 3 zile în oraș alături de un amic, să caute un ciocan rotopercutor să-și cumpere. Este genul de om care lucrează particular ca meseriaș, renovează apartamente.

Cum omul este un meseriaș deosebit și dorește să aibă numai scule de calitate, m-a rugat să-l duc cu mașină pe la magazinele din oraș. A zis că plătește motorina dar vă dați seama că nu am acceptat. Am mers cu el așa mai mult pe post de gură-cască și după vreo 3 ceasuri, ne-am întors acasă cu mâna pe sculă… Fiecare cu mâna pe scula lui mai bine zis, căci ciocan rotopercutor nu am cumpărat.

Nu am găsit absolut NIMIC din ce ne doream. Am avut de-a face cu lipsa de diversitate sau cu prețurile nesimțite, așa că am decis să mergem acasă și să căutăm pe internet un magazin de nișă unde măcar ai de unde alege. E ridicol, să nu găsești în magazinele de bricolaj un ciocan rotopercutor Bosch? Eh parcă mă așteptam la așa ceva… Am cumpărat până la urmă un ciocan rotopercutor de pe tehnicbazar.ro și totul a fost în regulă… A fost mult mai simplu, așa că să trecem în revistă cele 3 motive pentru care toată lumea ar trebui să cumpere scule de pe net, online, nu de la jnapanii din oraș…

3 motive să cumperi un ciocan rotopercutor de pe internet

  1. Câștigi timp. Deci Dumnezeule, am pierdut 3 ore cu omul și problema nu este că am pierdut cele 3 ceasuri, ci că le-am pierdut degeaba, căutările din oraș nu s-au soldat cu nici un rezultat pozitiv. Tot la mâna interneților am ajuns și din fericire am ajuns destul de bine. Dacă vrei să faci o comandă pe internet cu siguranță poți să rezolvi în maxim 30 de minute cu tot cu documentare și cu analiza posibilelor opțiuni, magazine.
  2. Cumperi mai ieftin. Am fost destul de surprins să văd că acel ciocan rotopercutor pe care l-am cumpărat de pe tehnicbazar.ro cu 700 de lei în magazine costă în jur de 1000 – 1100 RON. Păi stai frate că e diferență de 50%. 700+ 50%=1050 RON. Chiar nu are rost să cumperi din oraș pe loc dar să dai cu 50% mai mult față de prețurile internetului, nu?
  3. Ai de unde alege. Nu pot să înțeleg de ce în oraș există maxim 2-3 rotopercutante diferite în fiecare magazin. Eu înțeleg că spațiul de expunere este finit, dar nici chiar așa. Dacă oamenii nu au de unde alege clar nu vor cumpăra. Un magazin online este mult mai recomandat în cazul acesta pentru că are mii de produse în ofertă. Te vei simți mult mai confortabil când vei observa că ai de unde să alegi.

bosch-gbh-2-26-dre-ciocan-rotopercutor-sdsplus-3605

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT