Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

 

Pentru că nu totul se învârte încă în jurul online-ului, e nevoie și de publicitate clasică, offline, care să introducă ideea debrand awareness în mințile oamenilor. În cele ce urmează o să discutăm despre 3 cele mai folosite metode de promovare în sfera offline-ului, adică în realitate. Lăsăm de-o parte mediul virtual și ne concentrăm pe lucrurile care au fost acolo de când lumea. O să trecem în revistă următoarele: publicitatea la TV/radio; flyere; calendare de birou personalizate, pixuri, etc.

3 metode de promovare offline foarte la modă

  1. Publicitatea la TV/radio. Este una dintre cele mai întâlnite metode de promovare offline și există de când lumea. Avantajul este că are un impact foarte mare asupra brandului, în ciuda faptului că este și cea mai costisitoare metodă din toate. Nici nu vreți să știți cât costă minutul de publicitate la o televiziune bună.
  2. Flyere. Cu toții le-am primit la un moment dat al vieții noastre, ce-i drept, mult mai des în perioada în care nu exista internet în fiecare casă. Flyerele au pălit încet încet din două motive principale: apariția internetului și rata de succes foarte mică. Partea bună cu ceste flyere este faptul că sunt foarte ieftine, accesibile oricui.
  3. Obiectele de birou personalizate. Acestea sunt ultimele pe lista noastră și sunt cele mai interesante. De ce? Păi pentru că discutăm despre lucruri relativ ieftine dar care au un impact destul de mare din punct de vedere publicitar, fiind văzute/folosite zilnic. Aici intră insigne, pixuri, calendare de birou, tot pe ce se poate imprima un simplu logo sau slogan.

Lista poate fi mai lungă de 3 dar sunt de părere că acestea sunt cele mai importante în acest moment. Am dat exemplu de metode scumpe, ieftine, eficiente, fiecare poate să-și aleagă ceea ce crede că are un impact mai bun asupra companiei și al brandului, dacă își permite bineînțeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top