Sunday 19th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pentru că aud foarte des în jurul meu oameni care spun că vor să slăbească dar din păcate nu se văd progrese semnificative, am să evidențiez în acest articol 3 greșeli foarte grave pe care aceștia le fac, sau mai bine zis am să subliniez foarte clar ce nu trebuie să faci dacă ești la dietă și ai de gând să dai jos kilogramele acumulate în plus ani de zile. Ce-i mai rău, este faptul că sunt niște lucruri elementare, foarte logice, pe care 90% dintre cei menționați mai sus le pierd din calcul.

3 lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să slăbești

  1. Trebuie să renunți la tutun și alcool. Nu vei avea nici o șansă să slăbești dacă nu scapi de toxine din organism. Renunțarea la vicii trebuie să fie întotdeauna pe primul plan al celor care doresc o viață sănătoasă pentru că până la urmă, cam asta înseamnă să renunți la tutun și alcool, să slăbești, să ajungi să duci o viață sănătoasă cât de cât.
  2. Trebuie să faci mișcare. Cea mai mare greșeală a celor care vor să slăbească este faptul că nu vor în ruptul capului să facă mișcare. Ieșiți și alergați, mergeți la sală, practicați un sport chiar dacă lumea e rea și o să râdă de voi că sunteți grași și etc. Ca să slăbești, trebuie să începi de undeva. Nu ai cum să slăbești din vârful patului, e o prostie să crezi că vei slăbi așa fără nici un pic de efort fizic.
  3. Trebuie să ții regim. Și nu, asta cu „am renunțat la pâine” nu înseamnă regim. Trebuie să urmezi o dietă, să renunți la fast food, să schimbi uleiul de floarea soarelui cu cel de măsline, să scazi considerabil numărul prăjelilor și așa mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top