Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cei care și-au făcut un canal de YouTube au observat probabil faptul că pe măsură ce se strâng din ce în ce mai mulți abonați, în comentarii or să apară tot felul de oameni care în loc să aprecieze clipul, îl comentează anapoda ca țațele în piață, critică sau pur și simplu înjură ca niște prost crescuți needucați. Acești oameni care critică și jignesc prin comentarii fără nici un fel de motiv se numesc hateri. Am observat că mulți dintre youtuberi nu știu cum trebuie să procedeze cu ei așa că am să numesc aici 3 greșeli elementare pe care aceștia le fac în lupta cu haterii.

3 greșeli pe care nu ai voie să le faci ca Youtuber în lupta cu haterii

  1. Le răspund la comentarii. Niciodată nu trebuie să te apuci la ceartă cu un om care clar nu înțelege ce faci tu cu acel canal. Este munca ta, lasă-i tu să latre acolo în comentarii până nu mai pot. Nu trebuie niciodată să bagi în seamă comentariile ce conțin insulte sau înjurături.
  2. Îi blochează. În momentul în care ai blocat un om care te critică, este primul pas în a-ți atrage și mai mult hate. Românul e aprig la mânie și mai mult ca sigur își va face alt cont de Google cu care va încerca să te înjure și mai mult. Nu îi bloca, nu trebuie să-i combați. Se plictisesc ei singuri și pleacă după câteva clipuri.
  3. Le dedică clipuri. Asta e de departe cea mai mare greșeală, să te apuci să dedici clipuri haterilor. De ce Dumnezeului ți-ai pierde timpul cu așa ceva, când poți să faci un clip pentru fanii canalului, care sunt infinit mai mulți la număr? În nici un caz nu trebuie să pornești un război cu haterii pentru că o să observi în scurt timp că sunt genul de oameni care au foarte mult timp la dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top