3 echipamente de birou în care nu trebuie niciodată să investești

echipamente de birouDe când m-am mutat cu biroul acasă, de fapt, de când am început să lucrez de acasă, am început să-mi dau seama ce înseamnă cu adevărat munca de birou. Până în urmă cu vreun an de zile am lucrat operator GPL, 16 zile pe lună la o stație de carburanți din oraș.

Mi-am dat demisia și am pornit pe cont propriu un proiect la care atunci lucram în tandem, sau mai bine zis în timpul liber. Astfel, cu timpul am înțeles că există unele lucruri de care ai neapărat nevoie într-un birou dar în care nu trebuie niciodată să investești bani. Așadar, să vedem care sunt aceste 3 echipamente…

3 echipamente de birou în care nu trebuie niciodată să investești

  1. Monitorul. Nu ai nevoie de un monitor scump, ai nevoie de un monitor bun. Să aibă culori bune și să nu fie obositor pentru ochi. Poți cumpăra la mâna a doua fără probleme așa ceva, nu trebuie să ai nici cea mai mică reținere.
  2. Calculatorul. Eu unul nu am mai cumpărat calculatoare noi în ultimii 10 ani. Tot ce cumpăr sunt second hand pentru că nu merită investiția în tehnologie nouă. Tehnologia nouă de azi este tehnologia depășită de mâine. Mai ales că la birou nu ai nevoie de cine știe ce PC.
  3. Imprimanta. Am o imprimantă Samsung pe care am cumpărat-o acum un an de zile, second hand, cu 130 de lei doar. Este laser, are duplex, rețea și a venit încărcată cu toner pentru 1300 de coli. În ritmul în care o folosesc eu, cred că o să îmi ajungă vreo 5 ani.

 

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT