Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Urmăresc cu mare interes poveștile lui Danny, tipul care a petrecut 40 de ani în închisorile din SUA. Nu-l urmăresc pentru că-mi place sau pentru că văd în el un model, din contră, ci pentru că aflu detalii despre sistemul penitenciar de peste ocean. Păi fraților, tot auzeam pe la noi că sunt pușcăriașii nemulțumiți, că nu au suficient spațiu. Ha, să vadă ei ce înseamnă închisoare în Statele Unite, apoi să trâmbițeze pentru condiții.

În clipul de mai jos, Danny povestește despre atrocitățile petrecute într-o închisoare cu nivel de securitate 7, acesta a petrecut 17 ani în izolare completă, iar lucrurile pe care le scoate în evidență sunt cutremurătoare. Nu vreau să pară că am milă de el sau ceva de genul, cu toate că o bună parte din pedeapsă nu a fost dată corect, însă încerc uneori să mă pun în locul lui. Adică să stai așa izolat timp de 17 ani, mi se pare ceva incredibil. Nu cred că ieși sănătos de acolo, dacă mai ieși vreodată.

Omul vorbește în clipurile lui despre morți, despre oameni care au fost uciși acolo de către gardieni și așa mai departe. Pare să fie genul de loc pe care nu-l dorești nici măcar celui mai mare dușman al tău. Nivelul de violență este suficient de ridicat cât să sperie pe absolut oricine, dar cum spune și Danny în clip, frica este bună. Te ține activ, nu? Așadar, dacă sunteți curioși cum stă treaba prin închisorile americane de maximă siguranță, ascultați mărturiile lui Danny, persoană care a petrecut 40 de ani în spatele gratiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top